Prefabrik Ev Modelleri

Wiki Article

Prefabrik ev desteği arayanlar için Nevyap, malzeme seçiminden montaja kadar her aşamada destek sağlar. Bu sayede, kullanıcılar hem güvenli hem de uzun süre dayanıklı bir ev sahibi olmanın avantajlarını yaşar.

Prefabrik evlerin ömrü standart olarak thirty ila forty yıl olarak belirtilmektedir. Diğer konut modellerinde olduğu gibi genel bakımları düzenli olarak yapıldığında çAlright daha uzun yıllar kullanım imkanı kazandırılmaktadır. Prefabrik evlerde iklimlendirme enerji maliyeti nasıldır? Sesi geçirir mi?

Prefabrik ev satın almak uygun maliyetten zaman tasarrufuna kadar birçok avantajı sağlayarak hayalinizdeki eve en hızlı şekilde kavuşmaleıza olanak tanır.

Prefabrik evler konforlu ve rahat yaşam alanı sunan özellikleriyle beklentileri karşılar. Buna ek olarak prefabrik evlerin özellikleri kısaca şöyledir:

Proje çizim masrafı ödemeden hayalinizdeki modeli beğenerek villa sahibi olun. Villa modelleri arasında present day tasarımlarla birlikte klasik arzunuzu gerçekleştirebileceğiniz modelleri de bulacaksınız.

Karmod prefabrik binaların dış duvarları 10 cm kalınlığında straforlu panel sisteme sahip olup klasik betonarme binadan çok daha fazla ısı ve ses izolasyonu sahiptir.

Tek katlı betonarme binaların üzerine yapılabilmektedir. Alttaki binanın sağlam ve düz bir tavan zeminine sahip olması gerekmektedir.

SoğUnited kingdom yalıtımı kadar sıcak yalıtımı da önemlidir. Her bölge için ayrı izolasyon malzemeleri kullanılabilir. Prefabrik evler ısı ve ses yalıtımında prefabrik ev betonarme prefabrik ev evlerden daha verimlidir.

● Prefabrik evler modüler tasarımlarıyla farklı arazilere uyumlu olacak şekilde yerleştirilebilir.

Prefabrik yapılar 7,five şiddetinde depreme ve 80km/saat hızında esen bir rüzgara dayanıklıdır. Prefabrik yapıları gideceği yerin iklim koşullarını dikkate alarak Türkiye'nin tüm il ve ilçelerinde kullanıma uygun olarak üretmekteyiz.

Yenilikçi modellerde odalarda bile salon genişlik ve ferahlığını hemen fark edeceksiniz. Zorunlu kolon ve kirişlerin mekanı daraltan sınırlamaları prefabrik villa tercihiyle prefabrik ev geride kalacak.

‘Ne içerisindeyim şehrin ne de dışında’ diyebileceğiniz şehrin kargaşasından uzak ama asla terketmeyi göze alamadığınız prefabrik ev yakın bir yerinde veya tamamen doğayla iç içe bir ortamda en sevdiğiniz mekanda prefabrik ev dilediğiniz her yerde. Sizin için sizinle. Bazen İstanbul’un yakınında Şile’de veya oksijen deposu Kaz Dağı yakınında prefabrik prefabrik ev modelleri villa veya Erciyes’in, Toroslar’ın, Süphan Dağı’nın, Ilgaz’ın eteklerinde sırtını o yüce dağlara dayamış muhteşem manzaralı tabi güzelliklerle iç içi coğrafyanın heybetine yakışır muhteşem güzellikte bir köy evi.

Dilerseniz, tek katlı veya iki katlı prefabrik evler yaptırarak daha fazla kullanım alanına sahip olabilirsiniz. Bu evler, çok sayıda odaya sahip olduğu gibi şık ve konforlu bir yaşam alanı da sunar.

Villanız üretici firma profesyonel kurulum ekibimizce montajlanır. Elektrik ve su tesisatından boyaya kadar bu ekip evinizi kısa sürede projeye tam uygunlukta kurar. Sizi farklı ustaları Arrange etmekten kurtaran yenilikçi sistemiyle prefabrik villa fiyatları tasarrufla kazandırır.

Report this wiki page